Notícies

 • Activitats d'estiu - recurs Casal lúdic esportiu, tecnificació i setmana jove 11/05/2023

  Aquest estiu tornen les activitats lúdico-esportives a Sant Quintí de Mediona. Consulta tota la informació, la reunió informativa del Casal i la Tecnificació serà el dijous 18 de maig, a les 19 h, a la Sala Polivalent del Jardí. 

 • Fotografia - visita conseller Campuzano Visita institucional del conseller de Drets Socials Carles Campuzano 10/05/2023

  El conseller de Drets Socials Carles Campuzano va visitar  Sant Quintí de Mediona el divendres 5 de maig en el marc d’una trobada institucional i una reunió de treball. 

 • Recurs - app L'app del Porta a porta amplia funcionalitats 26/04/2023

  La Mancomunitat Penedès-Garraf informa a la ciutadania que l'Aplicació Mòbil Ciutadana (App), disponible des de fa uns mesos per rebre informació i gestionar incidències del servei de recollida, amplia les seves funcionalitats i incorpora dades sobre la participació de cada veí o veïna en la recollida de residus.

 • Rosa i llibre Setmana cultural de Sant Jordi 13/04/2023

  Ja pots consultar el programa d’activitats de Sant Jordi, que contempla des d’espectacles familiars fins a propostes literàries i una programació especial de cinema. Recorda que pots presentar els relats per al 32è Concurs Literari organitzat per la Biblioteca Joan Sardà i Lloret fins el dissabte 29 d'abril.

 • Eleccions Municipals 2023 Eleccions Municipals 2023 11/04/2023

  El dimarts 4 d'abril es va publicar oficialment al BOE la convocatòria de les eleccions municipals, que se celebraran el 28 de maig del 2023. Ja pots consultar les dates assenyalades fins a la celebració dels comicis al municipi.

 • Registre al Cens Municipal Inscriure la vostra mascota al Cens Municipal 06/04/2023

  Consulteu la documentació necessària i el procediment per inscriure la vostra mascota al Cens Municipal.

 • Adoptar un animal de companyia Adoptar un animal de companyia 05/04/2023

  La decisió d'adquirir un animal de companyia s'ha de prendre de manera meditada, consulta els aspectes a valorar i les obligacions dels propietaris.

 • Colònies de gats ferals Colònies de gats ferals 04/04/2023

  Els gats ferals que viuen al municipi estan agrupats en colònies i formen part de la fauna urbana, cal respectar la seva manera de viure i mantenir-los, sempre que sigui possible, en l’espai que ocupen.

 • Recurs - reciclar Cicle de tallers per fomentar la reutilització dels residus 03/04/2023

  L’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona i la Mancomunitat Penedès-Garraf organitzen un cicle de tallers per fomentar la reutilització dels residus. Al llarg de tres setmanes s’oferiran formacions pràctiques per aprendre a reciclar objectes i materials en desús sense sortir de casa i transformar-los en un nou producte útil. 

 • Recurs - poda i jardineria Aposta per un model més eficient, social i sostenible per al manteniment de la jardineria al municipi 03/04/2023

  Els serveis de jardineria i manteniment de les zones verdes de Sant Quintí de Mediona estaran a càrrec de dues noves empreses, amb un pressupost total de 51.541,52€* cada any, durant dos anys. 

 • Esterilització Avantatges de l'esterilització 03/04/2023

  L'esterilització és una acció preventiva que, a més de millorar la qualitat de vida física i psicològica de l'animal de companyia, contribueix al control de la natalitat de les espècies canina i felina.

 • Campanyes Campanyes sensibilització i civisme 02/04/2023

  Els nostres peluts formen part de l’esglaó dèbil i vulnerable de la societat. Les campanyes de sensibilització inclouen fires i festes que promouen l’adopció, l’educació i la conscienciació contra el mal tractament animal.

 • Organismes i associacions Organismes i associacions 02/04/2023

   Les Associacions de Protecció i Defensa dels Animals són entitats sense ànim de lucre legalment constituïdes que tenen entre els seus principals objectius o finalitats emparar i protegir els animals.

Darrera actualització: 11.04.2020 | 12:06
Darrera actualització: 11.04.2020 | 12:06