Transport públic

Línia Exprés.cat e18 Sant Quintí de Mediona - Sant Sadurní d'Anoia - Barcelona

HORARISExprés.cat

Efectes de les mesures del coronavirus en la xarxa Exprés.cat

Es recomana que consulteu el web de l'operador Hillsa, hispano llacunense, a causa dels canvis en els serveis del transport públic derivats de l'emergència en la lluita contra la COVID-19.

  • Velocitat comercial alta i competitiva: expedicions directes a través de l’AP-7, AP-2 i B-23 fins arribar a l’av. Diagonal de Barcelona.
  • Informació als usuaris en temps real mitjançant pantalles d’informació dinàmica a les principals parades de Barcelona.
  • Vehicles totalment accessibles, amb servei de Wi-Fi i amb premsa gratuïta a bord.
  • Més intermodalitat: connexions amb serveis de transport de bus urbà, altres autobusos interurbans i Metro.

Línia regular Sant Quintí de Mediona - Vilafranca del Penedès

HORARI

Efectes de les mesures del coronavirus en la xarxa de transport públic

Es recomana que consulteu el web de l'operador Hispano Igualadina, a causa dels canvis en els serveis del transport públic derivats de l'emergència en la lluita contra la COVID-19.

Títols de transport integrat i preus

És el trajecte que fa l’usuari des d’un origen fins a una destinació i en què pot fer servir diferents modes de transport: metro, autobús, tramvia i tren (FGC i Rodalies de Catalunya). Anada i tornada es consideren dos desplaçaments o viatges. Igualment, si s’interromp un viatge per fer una gestió i, posteriorment, es reprèn, es considera que s’han fet dos desplaçaments.

El sistema tarifari integrat abraça un total de 296 municipis i es divideix en sis corones i diferents sectors tarifaris.

Un sol títol permet utilitzar els mitjans de transport necessaris per a desplaçar-se d’un punt a un altre i s’ha d’adquirir d’acord amb el nombre de zones per on transiti el viatger, que paga fins a un màxim de sis zones. Sant Quintí de Mediona està dins la zonificació 4B. 

Títols de transport integrat i preus

Mou-te amb transport públic

Consulta el web de transport públic del Catalunya

Darrera actualització: 08.09.2020 | 17:20
Darrera actualització: 08.09.2020 | 17:20