Pla de Barris

SANT QUINTÍ en marxa!

L'any 2004 es va aprovar la Llei 2/2004, de millora de barris, àrees urbanes i viles que requereixen una atenció especial. 

Aquesta llei respon a la necessitat de la millora de les condicions de vida de tots els ciutadans, especialment d'aquells que resideixen en els entorns urbans més fràgils.

L'Ajuntament de Sant Quintí de Mediona i la Generalitat de Catalunya varen signar a l'any 2010, conveni per impulsar el programa d'intervenció integral del Centre Vila-Vilet, que comprèn el nucli antic del municipi. Més de 4,1 milions d'euros que té com a pressupost el projecte. (prorroga fins al 2021).

L'àrea del Centre Vila-Vilet concentra prop de 827 habitants (37,6% de la població), i acull els edificis, carrers principals, monuments i espais públics que formen part del patrimoni local arquitectònic històric i més tradicional.

Aquesta intervenció en el nostre municipi pretén aprofitar les possibilitats que ofereix l'entorn singular que envolta Sant Quintí, amb els riu Mediona i els diferents paratges naturals, com a motor de dinamització, així com també les tradicions arrelades a la vila, la producció artesana de béns, el teixit associatiu existent i l'expressió de la Festa (també com a patrimoni de totes i tots els quintinencs).

Darrera actualització: 24.02.2021 | 15:49
Darrera actualització: 24.02.2021 | 15:49