Sant Quintí rehabilita diversos espais urbans del centre de la vila

Dijous, 25 de de febrer de 2021 a les 00:00

Les inversions s’emmarquen dins un paquet de sis actuacions per millorar l’accessibilitat, ordenar l’aparcament, garantir una bona il·luminació i preservar-ne el patrimoni arquitectònic.

A partir de la segona meitat d’aquest mes de febrer s’han iniciat sis projectes de rehabilitació de diversos espais urbans del centre de la vila. En concret, hi ha actuacions a la plaça de la Pallissa Roja, a la Plaça dels Bastoners, al carrer d’Anselm Clavé, a la zona de la Font del Candeles, al passatge del carrer del Salt i a la plaça de l’Església. Totes aquestes actuacions tenen denominador comú basat en la millora de l’accessibilitat, en l’ordenació de l’aparcament (amb la creació a la Pallissa Roja de places per a persones amb diversitat funcional i una zona de càrrega i descàrrega), a garantir una bona il·luminació energèticament eficient, a millorar la jardineria amb recs automàtics, i a preservar el patrimoni arquitectònic existent, a més a més, de particularitats concretes en funció de cada cas.

 

Les obres tenen una durada entre dos - tres setmanes i un cost aproximat d’uns 150.000 euros que surten del pressupost municipal per a l’exercici 2021 però que es podran justificar d’acord al projecte del Pla de Barris gràcies a la pròrroga concedida a causa del període d’estat d’alarma de l’any passat que ha permès allargar el període del projecte del 31 de desembre de 2020 al 21 de març d’aquest any.

Darrera actualització: 24.02.2021 | 15:57