Viu el Nadal a Sant Quintí de Mediona

Dimarts, 12 de desembre de 2023 a les 00:00

Descobreix la programació de Nadal a la vila, amb activitats organitzades per l'Ajuntament, entitats i agrupacions locals, i viu aquestes festes a prop del comerç i la restauració local amb l'oportunitat d'optar a premis i vals de descompte.

Programació de Nadal

Consulta el calendari d'actes previst per al mes de desembre en el marc de les festes de Nadal. Organitzen actes: la Biblioteca Municipal Joan Sardà i Lloret, l'Escola de Música Municipal Mossèn Pla, el Ferafoc, l'Associació del Pessebre Vivent de Sant Quintí de Mediona, l'Assemblea Jove, les corals Terpsícore i Quinticanta, i l'Associació de Reis de Sant Quintí.

Cartell Nadal

Concurs de Pessebres

L'Ajuntament de Sant Quintí organitza aquest certamen per escollir el millor Pessebre de Sant Quintí d'aquestes festes. Hi poden participar particulars residents a la vila que hauran d'exposar el seu pessebre en un lloc fàcilment visible (finestres, balcons) per a valoració del jurat designat. Les inscripcions es poden fer fins al 21 de desembre a l'Ajuntament, caldrà recollir l'acreditació del concurs al Punt d'Informació. Consulta les bases fent clic: