L’Ajuntament de Sant Quintí vol arribar a més persones amb la campanya comercial de Nadal

Dijous, 14 de desembre de 2023 a les 00:00

Amb la voluntat d’impulsar el comerç local i dinamitzar la restauració al municipi, l’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona ha donat el tret de sortida a una nova edició de la campanya comercial de Nadal.

En total, els comerços i locals de restauració adherits a la iniciativa  repartiran 2.700 € en premis amb la fórmula “rasca i guanya” entre els veïns i veïnes que facin compres o consumicions amb un import mínim de 5 €. Aquest cop, es posaran en circulació 5.000 butlletes que contenen 580 premis -300  més que el 2022-, dels quals 540 són vals de descompte de 5 € i 40 bosses de tela per fomentar la compra sostenible.

“La fórmula “rasca i guanya” ha funcionat molt bé en les últimes edicions, per això apostem per mantenir-la i introduir modificacions per acostar, encara més, la campanya a la gent. Aquest any, hem apostat per oferir més vals premiats d’un import menor i obrir la possibilitat de que més persones puguin resultar premiades. Pel que fa a la compra o consumició mínima, es fixa en 5 € amb la voluntat de que sigui accessible per a tothom” explica Mireia Renom, regidora de Comerç de l’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona.

Amb el lema, “Viu el Nadal a Sant Quintí de Mediona: ho tens tot aquí”, els 26 establiments adherits a la campanya han participat en un vídeo de llançament que posa cara al comerç i la restauració local. En aquesta peça, els botiguers i botigueres alcen la butlleta “Rasca i guanya” per animar als veïns i veïnes a comprar als establiments locals en unes dates tan significatives. Les persones que obtinguin butlletes premiades podran utilitzar els seus vals de descompte o recollir la seva bossa de tela fins al 7 de gener de 2024.

Primera edició del concurs d’aparadors de Nadal

En aquesta línia, i amb la voluntat de fomentar el vincle entre comerciants i clients i incrementar l’atractiu dels propis comerços i restaurants en aquestes dates, l’Ajuntament també ha impulsat, per primer cop, un concurs d’aparadors de Nadal. A través d’una votació popular, amb urnes físiques als establiments participants, els ciutadans podran decidir fins al 7 de gener quin establiment volen que resulti guanyador del concurs. Amb el seu vot, participaran automàticament en un sorteig per optar a un sopar per a dues persones en un restaurant de la vila.

Comerços participants

Estètica Mònica Mora, Bar-Restaurant El Jardí, Sublim Estilistes, Restaurant l'Amagat, Bar restaurant Gabiretxe, Bar Xamaio, Restaurant Atlante, Farmàcia Cerrillo, Taller de vehicles Daro Motor Automoció, Ferreteria Renom, Perruqueria Isa, Bodega Sant Quintí, Colors, Forn Pont de Monistrol, Centre veterinari Les Deus, Queviures Soler, Tecno Telecom, Carnisseria Nadal, Espai Leiva, Taller de vehicles Sant Quintí, Bar La Pedra,  Kezu Producto Vegano, Lapintaungles, Forn de pa Sant Quintí i Urban Hair Salon. Més informació sobre les activitats de Nadal al municipi aquí.

Darrera actualització: 14.12.2023 | 11:46

Imatges