S'obre nova convocatòria de Plans d'ocupació.

Dijous, 16 de juliol de 2020 a les 00:00

A partir d'avui es poden presentar sol·licituds per un peó de brigada i un operari de brigada qualificat.

Avui s'ha obert el procés d'inscripció a diferents plans d'ocupació adreçats a persones en situació d'atur. Mitjançant aquesta iniciativa, l'Ajuntament de Sant Quintí de Mediona incorporarà personal per la brigada dels serveis municipals, concretament un peó de brigada i un operari de brigada qualificat.

Entre els requisits cal tenir 18 anys complerts i estar inscrit/a al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) en situació d'atur en recerca de feina.

Els interessats per la convocatòria de peó de brigada poden presentar sol·licitud fins el divendres 31 de juliol, i el d'operari de brigada qualificat fins el dijous 30 de juliol, al Punt d'informació de l'Ajuntament, o preferiblement a través de la seu electrònica d'aquest web municipal.

La sol·licitud s’haurà d'anar acompanyada de:

  1. Currículum Vitae
  2. Fotocòpia del DNI o passaport
  3. Informe de vida laboral i de tota la documentació requerida en la fase de la valoració de mèrits.
  4. Documentació acreditativa dels mèrits al·legats (contractes, certificats de formació, cartes de recomanació d’empreses, etc)

La documentació a valorar a la fase de concurs s'ha de presentar dins del termini de presentació de sol·licituds. En cas contrari, no serà tinguda en compte pel tribunal.

 


Bases i convocatòria del procés selectiu per a la provisió d'un lloc de treball de peó de brigada

Bases de la convocatòria per a la contractació amb caràcter temporal d'un operari de brigada qualificat

Darrera actualització: 16.07.2020 | 16:07