Notícies

 • recurs Resultats de les Eleccions Municipals 2023 a Sant Quintí de Mediona 28 de de maig de 2023

  Impulsem Sant Quintí és la força més votada, empatada en regidors amb Esquerra Republicana (ERC)

 • Cartell Festival EVA La 19ª edició del Festival Eva arriba a Sant Quintí 25 de de maig de 2023

  El divendres 2 de juny es donarà el tret de sortida oficialment a la 19ª edició del Festival EVA, que acollirà 84 espectacles en 30  municipis del Penedès durant el mes de juny.  A Sant Quintí arribarà el 3, el 7 i el 10 de juny. En aquesta edició, l’EVA continua apostant per espectacles en petit format i de proximitat dedicats a la narració, la tradició i el poder de la paraula. 

 • Recurs Un total de 5 candidatures concorren a les Eleccions Municipals a Sant Quintí de Mediona 23 de de maig de 2023

  El dimecres 24 de maig a les 19.30 h tindrà lloc el debat electoral, hi participaran ERC, Impulsem Sant Quintí, la CUP i el PSC.

 • Sequera - recurs Restriccions per la situació d'excepcionalitat per sequera 11 de de maig de 2023

  L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha ampliat l’estat d’excepcionalitat per sequera a 495 municipis catalans, entre els quals hi ha els que formen part de la unitat Anoia-Gaià, on pertany Sant Quintí de Mediona. 

 • Activitats d'estiu - recurs Casal lúdic esportiu, tecnificació i setmana jove 11 de de maig de 2023

  Aquest estiu tornen les activitats lúdico-esportives a Sant Quintí de Mediona. Consulta tota la informació, la reunió informativa del Casal i la Tecnificació serà el dijous 18 de maig, a les 19 h, a la Sala Polivalent del Jardí. 

 • Fotografia - visita conseller Campuzano Visita institucional del conseller de Drets Socials Carles Campuzano 10 de de maig de 2023

  El conseller de Drets Socials Carles Campuzano va visitar  Sant Quintí de Mediona el divendres 5 de maig en el marc d’una trobada institucional i una reunió de treball. 

 • Recurs - app L'app del Porta a porta amplia funcionalitats 26 de d’abril de 2023

  La Mancomunitat Penedès-Garraf informa a la ciutadania que l'Aplicació Mòbil Ciutadana (App), disponible des de fa uns mesos per rebre informació i gestionar incidències del servei de recollida, amplia les seves funcionalitats i incorpora dades sobre la participació de cada veí o veïna en la recollida de residus.

 • Rosa i llibre Setmana cultural de Sant Jordi 13 de d’abril de 2023

  Ja pots consultar el programa d’activitats de Sant Jordi, que contempla des d’espectacles familiars fins a propostes literàries i una programació especial de cinema. Recorda que pots presentar els relats per al 32è Concurs Literari organitzat per la Biblioteca Joan Sardà i Lloret fins el dissabte 29 d'abril.

 • Eleccions Municipals 2023 Eleccions Municipals 2023 11 de d’abril de 2023

  El dimarts 4 d'abril es va publicar oficialment al BOE la convocatòria de les eleccions municipals, que se celebraran el 28 de maig del 2023. Ja pots consultar les dates assenyalades fins a la celebració dels comicis al municipi.

 • Registre al Cens Municipal Inscriure la vostra mascota al Cens Municipal 6 de d’abril de 2023

  Consulteu la documentació necessària i el procediment per inscriure la vostra mascota al Cens Municipal.

 • Adoptar un animal de companyia Adoptar un animal de companyia 5 de d’abril de 2023

  La decisió d'adquirir un animal de companyia s'ha de prendre de manera meditada, consulta els aspectes a valorar i les obligacions dels propietaris.

 • Colònies de gats ferals Colònies de gats ferals 4 de d’abril de 2023

  Els gats ferals que viuen al municipi estan agrupats en colònies i formen part de la fauna urbana, cal respectar la seva manera de viure i mantenir-los, sempre que sigui possible, en l’espai que ocupen.

 • Recurs - reciclar Cicle de tallers per fomentar la reutilització dels residus 3 de d’abril de 2023

  L’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona i la Mancomunitat Penedès-Garraf organitzen un cicle de tallers per fomentar la reutilització dels residus. Al llarg de tres setmanes s’oferiran formacions pràctiques per aprendre a reciclar objectes i materials en desús sense sortir de casa i transformar-los en un nou producte útil. 

 • Recurs - poda i jardineria Aposta per un model més eficient, social i sostenible per al manteniment de la jardineria al municipi 3 de d’abril de 2023

  Els serveis de jardineria i manteniment de les zones verdes de Sant Quintí de Mediona estaran a càrrec de dues noves empreses, amb un pressupost total de 51.541,52€* cada any, durant dos anys. 

 • Esterilització Avantatges de l'esterilització 3 de d’abril de 2023

  L'esterilització és una acció preventiva que, a més de millorar la qualitat de vida física i psicològica de l'animal de companyia, contribueix al control de la natalitat de les espècies canina i felina.

 • Campanyes Campanyes sensibilització i civisme 2 de d’abril de 2023

  Els nostres peluts formen part de l’esglaó dèbil i vulnerable de la societat. Les campanyes de sensibilització inclouen fires i festes que promouen l’adopció, l’educació i la conscienciació contra el mal tractament animal.

 • Organismes i associacions Organismes i associacions 2 de d’abril de 2023

   Les Associacions de Protecció i Defensa dels Animals són entitats sense ànim de lucre legalment constituïdes que tenen entre els seus principals objectius o finalitats emparar i protegir els animals.

 • El Portal - número 139 Número 139 de la revista El Portal 29 de de març de 2023

  El tema central d'aquest número és El Jardí.  Fem un repàs per la seva història fins a l’època actual. A l’entrevista parlem amb l’actriu quintinenca Nadia Al Saidi i els seus inicis en el món de la interpretació fins a formar part de l’elenc de sèries de Netflix com Èlite. 

 • Cartell oficial - SidralFest Sant Quintí acull el SidralFest 2023 27 de de març de 2023

  L'Ajuntament coorganitza amb la Sidral Brass Band, el festival de música i de circ que tindrà lloc el proper dissabte 1 d'abril. Ja pots consultar la programació completa.

 • Imatge: proposta d'estudi d'ordenació de la nova zona esportiva per agrupar diferents tipus de serveis L'Ajuntament ampliarà la zona esportiva per millorar l'oferta de serveis al municipi 23 de de març de 2023

  El consistori ha aprovat la compra d’uns terrenys de 4.800 m2 annexos al camp de futbol amb un cost total de 101.632 €. 

Darrera actualització: 11.04.2020 | 12:06
Darrera actualització: 11.04.2020 | 12:06