Ja tenim guanyador del Concurs Toni Planells

Dilluns, 18 de juliol de 2022 a les 00:00

La proposta escollida en aquesta vuitena edició serà la imatge de la Festa Major de la vila 2022

El divendres 8 de Juliol va acabar la votació popular per escollir la imatge de la Festa Major d’enguany. La proposta guanyadora ha estat la presentada pel quintinenc Oriol Pauné, amb un cartell que mostra els carrers de Sant Quintí de Mediona engalanats amb motiu de la celebració.

D’entre les 11 candidatures presentades, un jurat format per personalitats locals vinculades al món cultural i artístic de la vila va escollir tres propostes. Aquestes obres, que estan exposades a la biblioteca municipal Joan Sardà i Lloret, es van sotmetre a votació popular presencialment i a través de l’app Decidim.

L’obra d’Oriol Pauné va rebre 54 vots, la presentada per Julio César Hernández 38 vots i la de la Júlia Valls, 20 vots.  Aquestes dues últimes han quedat finalistes amb propostes que evoquen la cultura i tradicions del municipi.

El concurs Toni Planells va començar fa 8 anys per rememorar la figura d’aquest il·lustre quintinenc d’adopció, molt vinculat amb el món de l’art, la cultura, el disseny gràfic i el cinema.

Gràcies a tots els participants i enhorabona per la qualitat de les propostes!

Articles relacionats

 

 

 

Darrera actualització: 19.07.2022 | 16:54

Imatges