VIII concurs de dibuix Toni Planells 2022

Dilluns, 9 de maig de 2022 a les 00:00

VOTACIÓ POPULAR


L’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona convoca la 8a EDICIÓ DEL CONCURS TONI PLANELLS, per al cartell de la Festa Major 2022.

El concurs serveix per escollir la imatge de la festa, és a dir, el cartell de la Festa Major i tota la línia gràfica que se’n pugui desprendre (programes, programes de mà, samarretes, web...).

ATENCIÓLa votació popular es farà durant la setmana del 4 al 8 de juliol a la biblioteca municipal Joan Sardà i Lloret i a la plataforma web decidim per indisposició dels membres del jurat.

BASES

Participants

Totes aquelles persones majors de 12 anys que ho desitgin.

Tema

Festa Major de Sant Quintí de Mediona 2022. Ha d’incloure obligatòriament les frases “FESTA MAJOR 2022”, “SANT QUINTÍ DE MEDIONA”. Ha de reservar un espai del cartell per incorporar-hi el logotip de l’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona i el logotip de la Festa Major a la part inferior.

Obres

Es pot presentar un màxim d’una obra original per persona. L’obra no pot haver estat premiada ni publicada prèviament.

Format de presentació

  • Mida: DINA-3 (297 x 420 mm), amb orientació vertical.
  • Tècnica: El cartell es pot elaborar amb qualsevol tipus de tècnica, a tot color.
  • Presentació: sobre paper, cartró, cartolina o algun altre suport rígid. Caldrà lliurar una còpia del cartell en format digital amb una resolució mínima de 300 ppp (en un CD), i en algun dels següents formats: .psd, .jpg o .pnj.
  • La imatge ha d’estar pensada com a portada del programa de Festa Major i com a imatge de tots els materials que es puguin publicar, per tant és important (i es valorarà molt) confegir-la de manera que sigui transportable no només al programa, sinó també a altres materials com ara samarretes, gorres, etc.

Identificació

S’ha de lliurar l’obra dins un sobre tancat a l’adreça plaça Església, 4, Sant Quintí de Mediona, 08777 (Ajuntament de Sant Quintí de Mediona), presentar-la en persona o correu postal al punt d’informació ciutadana.

A l’exterior del sobre hi constarà la llegenda: CONCURS TONI PLANELLS 2022. No hi constarà remitent.

A l’interior del sobre n’hi haurà un altre dins del qual constin les dades personals de l’autor/a (nom, adreça, telèfon). A l’exterior d’aquest hi constarà el pseudònim.

Conjuntament amb l’obra, a dins del sobre hi haurà d’haver un CD amb la imatge digitalitzada.

Jurat

El jurat està constituït per personalitats locals vinculades al món cultural i artístic de la vila. El jurat escollirà els dos finalistes entre tots els cartells presentats. El guanyador entre els dos finalistes serà escollit per votació popular. La votació popular es farà durant la setmana del 27 de juny al 3 de juliol a la biblioteca municipal Joan Sardà i Lloret i a la plataforma web decidim. (CANVI DATA: del 4 al 8 de juliol)

Premis

S’atorgarà un únic premi de 200 euros a l’artista guanyador. El concurs pot declarar-se desert si el jurat ho considera oportú. El guanyador/a es publicarà al web i xarxes socials.

Entrega dels cartells

Es podran presentar els cartells fins el divendres 17 de juny de 2022. L’entrega es farà al punt d’informació de l’Ajuntament, en horari d’atenció al ciutadà, de 9 h a 13 h de dilluns a divendres i de 17 h a 20 h els dimecres, a l’Ajuntament de Sant Quintí, a la plaça de l’Església, 4, de Sant Quintí de Mediona.

Drets i autoria

  • L’organització no es fa responsable de l’ús inadequat dels drets de la propietat intel·lectual del material presentat pels artistes.
  • L’organització es reserva el dret de publicar les obres presentades en diverses plataformes o formats sense haver de demanar permís a l’autor.
  • Els drets esmentats no suposen cap contraprestació econòmica a l’autor.

Devolució de les obres

Les obres no premiades es podran recollir en el termini d’un mes a partir del dia del veredicte. L’obra premiada passarà a ser propietat de l’organitzador.

Nota

La participació en el concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases. L’organització es reserva el dret de modificar-les en cas necessari, informant els participants.

El cartell guanyador passarà a ser propietat de l’Ajuntament de Sant Quintí, el qual es reserva els drets de reproducció i manipulació, ús i divulgació com a cartell de programa de Festa Major de Sant Quintí 2022, com qualsevol altre element que doni suport a la festa.

Darrera actualització: 04.07.2022 | 16:29

Imatges