Informació i Orientació a la Dona

El Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD) ofereix atenció, informació, formació i assessorament en temes com ara salut, treball, habitatge, serveis i recursos per a les dones. Quan s'escau, deriva les usuàries cap a altres entitats i organismes.

També realitza una primera atenció a les dones que viuen situacions de violència masclista, les assessora i orienta.

  • Orientació jurídica. Consulta personal i confidencial amb una advocada per tractar temes sobre dret de família, conflictes de propietats, drets laborals, assetjament, violència masclista o dificultats personals.
  • Atenció psicològica. Consulta personal i confidencial amb una psicòloga per tractar temes sobre sexualitat, relacions de parella, atenció als fills, elaboració del dol.
  • Telèfon 900 900 120 d'atenció a les dones víctimes de violència masclista - La Generalitat disposa d'un telèfon d'atenció que funciona 24h al dia els 365 dies de l'any.
  • Campanyes de sensibilització sobre la dona. Activitats a l’entorn del Dia Internacional de la Dona (8 de març) i del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones (25 de novembre). Objectius: Mobilitzar les dones de totes les edats per incrementar la seva participació en la vida pública. Sensibilitzar la població per evitar la violència envers les dones.
  • Díptic informatiu sobre el Servei d'Informació i d'Atenció a les Dones (SIAD)

 

Persones destinatàries:

És un servei específic orientat a les dones.


Cost per l'usuari:

Gratuït


Consell Comarcal de l'Alt Penedès

Hermenegild Clascar, 1-3 - 08720 Vilafranca del Penedès - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 17 17 23
Fax: 938 17 17 23
Adreça electrònica: oac@ccapenedes.com
Lloc web: www.ccapenedes.com/
Darrera actualització: 03.05.2020 | 19:47