Benestar animal

“El progrés d'una societat es mesura segons com tracta els seus animals”

La Regidoria de Benestar Animal es crea amb la finalitat de millorar les interrelacions entre la població i els animals de companyia del municipi, és a dir, contribuir a un tractament integrat entre els animals que conviuen amb nosaltres i la tinença responsable d’aquests, gossos, gats i fures i donar resposta a la sensibilitat i preocupació dels convilatans envers el benestar, els drets i la protecció dels animals. També per conciliar la salut de les nostres mascotes amb la salut publica, la seguretat i la bona convivència amb les persones.

En aquest apartat hi tobaràs recursos útils per a la cura de les mascotes dirigits a la ciutadania.

 • Registre al Cens Municipal Inscriure la vostra mascota al Cens Municipal 06/04/2023

  Consulteu la documentació necessària i el procediment per inscriure la vostra mascota al Cens Municipal.

 • Adoptar un animal de companyia Adoptar un animal de companyia 05/04/2023

  La decisió d'adquirir un animal de companyia s'ha de prendre de manera meditada, consulta els aspectes a valorar i les obligacions dels propietaris.

 • Colònies de gats ferals Colònies de gats ferals 04/04/2023

  Els gats ferals que viuen al municipi estan agrupats en colònies i formen part de la fauna urbana, cal respectar la seva manera de viure i mantenir-los, sempre que sigui possible, en l’espai que ocupen.

 • Esterilització Avantatges de l'esterilització 03/04/2023

  L'esterilització és una acció preventiva que, a més de millorar la qualitat de vida física i psicològica de l'animal de companyia, contribueix al control de la natalitat de les espècies canina i felina.

 • Campanyes Campanyes sensibilització i civisme 02/04/2023

  Els nostres peluts formen part de l’esglaó dèbil i vulnerable de la societat. Les campanyes de sensibilització inclouen fires i festes que promouen l’adopció, l’educació i la conscienciació contra el mal tractament animal.

 • Organismes i associacions Organismes i associacions 02/04/2023

   Les Associacions de Protecció i Defensa dels Animals són entitats sense ànim de lucre legalment constituïdes que tenen entre els seus principals objectius o finalitats emparar i protegir els animals.

Darrera actualització: 29.05.2023 | 13:40
Darrera actualització: 29.05.2023 | 13:40