Centre d'acollida d'animals de companyia CAAD Penedès

Tot l'any, els dilluns, dimecres i divendres, de 10 a 15 h, dimarts i dijous, de 10 a 17 h, dissabtes i diumenges de 10 a 13 h. Tancat els festius.

El CAAD és el Centre d'Acollida d'Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès Garraf, un servei d'acollida per aquells animals domèstics que estan perduts o que han estat abandonats. Els seus objectius són garantir el benestar dels animals durant el temps d'estada al centre, proporcionant unes instal·lacions, una alimentació i una assistència veterinària adequades, impulsar les adopcions responsables d'aquells animals no recuperats pels propietaris, i promoure tot un seguit d'actuacions adreçades als ciutadans per tal d'afavorir la tinença responsable dels animals de companyia.

El centre forma part de la Xarxa d´Atenció Local als animals de companyia de la Diputació de Barcelona, està en funcionament des del mes de març del 2003 i dóna servei als municipis de l'Alt Penedès i del Garraf. L'any 2009 es van reformar i ampliar les instal·lacions per tal de millorar la capacitat i el benestar dels animals acollits.

Camí de la Pedrera s/n - 08720 Vilafranca del Penedès - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 817 33 50
Adreça electrònica: caad@mancomunitat.cat
Lloc web: www.caadpenedes.org/
Darrera actualització: 30.10.2019 | 11:42