Mossos d'Esquadra

Si creieu que heu estat víctimes o testimoni d'un delicte

  • Aviseu immediatament la PG-ME al telèfon d'emergència 112 (gratuït) per explicar el cas. També teniu l'opció d'apropar-vos a la comissaria per rebre-hi atenció.
  • Presenteu la denúncia el més aviat possible tan bon punt tingueu coneixement dels fets, encara que penseu que s'ha pogut produir fa hores o dies.
  • Faciliteu el major nombre de dades del fet i del presumpte autor o autora, així com la direcció i el mitjà de fugida emprat (vehicle, a peu, etc.), en el cas que s'escaigui.
  • Sempre cal informar a la policia del fet, encara que aquest no s'hagi consumat. D'aquesta manera es poden evitar altres delictes.
  • Si en el moment del fet hi ha algun testimoni, cal que li demaneu un telèfon de contacte perquè la policia pugui localitzar-lo i ampliar les dades sobre el cas.

NOU servei de cita prèvia

Amb l'objectiu de reduir el temps d'espera a la comissaria i de garantir les mesures de prevenció recomanades per les autoritats sanitàries, els Mossos d'Esquadra han implementat el servei de cita prèvia opcional per denunciar determinats fets i per validar la declaració de permís de viatge per a menors.

En el cas de denúncies per violència domèstica, violència de gènere, i els delictes contra la llibertat sexual no cal cita prèvia. Se us atendrà directament a la comissaria.


Web dels Mossos d'Esquadra

C/. Subirats, 5 - 08777 Vilafranca del Penedès - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 112
Horari:  
24 hores Tot l'any
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 21.03.2021 | 20:20