Pol Pagès i Pont (ERC)

Alcalde

Àrea de desenvolupament econòmic

 

Règim de retribució i dedicació

Concepte Règim Retribució anual
DEDICACIÓ PARCIAL   16.000,00 €

 

Biografia, formació i trajectòria professional

Pol Pagès i Pont (1983). Nascut i establert a Sant Quintí, viu amb parella i té un nen i una nena.

Li agrada el mar, passejar pels camins de l'entorn natural de Sant Quintí, jugar a futbol amb els seus nebots, viatjar, llegir i fer dinars i tertúlies amb els seus amics.

A nivell associatiu és membre del Ball d’en Serrallonga de Sant Quintí de Mediona, soci del Quintinenc, d’Òmnium i de l’ANC. Va ser cap de comunicació de l’Acampada Jove.

Acadèmicament té dues llicenciatures: una en Periodisme i una altra en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) en tots dos casos. I també dos màsters: un en Docència de Professorat de Secundària (UAX) i un altre en Filosofia Política (UPF). 

Laboralment, s'ha dedicat a diverses feines mentre les combinava amb els estudis i professionalment s'ha dedicat a la consultoria, a la comunicació i a la docència. Actualment, combina la tasca al capdavant de l'alcaldia de Sant Quintí de Mediona amb una dedicació parcial de professor d'Història i Ciències Socials a l’Institut Milà i Fontanals de Vilafranca del Penedès.

També és portaveu del grup d’ERC al Consell Comarcal de l’Alt Penedès i és membre del comitè executiu de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM), on hi ha arribat a exercir una vicepresidència (2018-2019). Ostenta la batllia de Sant Quintí des de 2015.

Darrera actualització: 06.07.2020 | 20:31