Un total de 5 candidatures concorren a les Eleccions Municipals a Sant Quintí de Mediona

Dimarts, 23 de maig de 2023 a les 00:00

El dimecres 24 de maig a les 19.30 h tindrà lloc el debat electoral, hi participaran ERC, Impulsem Sant Quintí, la CUP i el PSC.

El 3 de maig es van proclamar definitivament les candidatures que concorreran a les Eleccions Municipals del 28M. Un total de 5 partits han presentat la seva candidatura per configurar la pròxima corporació municipal de l’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona. D’entre les llistes presentades sorgiran els 11 regidors i regidores que assumiran el càrrec per al mandat 2023-2027.

Les candidatures són les presentades per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Impulsem Sant Quintí, la CUP, el Partit Popular (PP) i el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC). Actualment, els partits que compten amb representació a l’Ajuntament són ERC, amb 7 regidors, Junts per Sant Quintí (actual Impulsem Sant Quintí), amb 3 regidors, i L’alternativa (CUP), amb 1 regidora. L'alcaldia l’ocupa Pol Pagès i Pont (ERC) des del 2015.

Segons les últimes dades del cens electoral (CER i CERA) publicades per l’Institut Nacional d’Estadística (INE), amb data d’1 de març de 2023, un total de 1.729 persones podran exercir el seu dret a vot en les pròximes eleccions municipals a la vila. Al terme es constituiran 3 meses electorals presidides per una persona del conjunt d’electors i assistida per dos vocals.  El Col·legi Electoral estarà ubicat, com és habitual, a l’Institut Escola de Sant Quintí de Mediona.

Prèviament a la celebració dels comicis, els candidats d’ERC, Impulsem Sant Quintí, la CUP i el el PSC participaran en un debat electoral obert a la ciutadania que se celebrarà el dimecres 24 de maig a les 19.30 h a la Sala Polivalent del Jardí.

Darrera actualització: 23.05.2023 | 12:14