Tret de sortida a la campanya comercial, que repartirà 2.700€ en premis per Nadal

Dimecres, 14 de desembre de 2022 a les 00:00

Un any més, des de l'Ajuntament, donem suport al comerç local i dinamitzem la restauració amb una campanya comercial que repartirà 2.700€ en premis per Nadal. Els establiments adherits a la campanya distribuiran un total de 5.000 butlletes amb la fórmula “Rasca i guanya” entre els veïns i veïnes que facin compres o consumicions amb un import mínim de 10€.

En total, hi ha 280 butlletes premiades que es podran aconseguir fins al 9 de gener. Els “rasca i guanya” contenen 180 vals de 15€ per gastar en qualsevol dels establiments del teixit comercial adherits, i bosses de tela per fomentar la compra sostenible que es podran recollir a l’Ajuntament a partir del 21 de desembre.

Suport al comerç local

Amb aquesta acció, el consistori vol continuar impulsant el comerç i dinamitzar la restauració a la vila en unes dates tan assenyalades. La fórmula, a través de butlletes, va ser un èxit en la seva primera edició, és per això que l’Ajuntament continua apostant per aquest format en la campanya d’enguany.

Comerços participants

Estètica Mònica Mora, Bar-Restaurant El Jardí, Sublim Estilistes, Restaurant l'Amagat, Bar restaurant Gabiretxe, Bar Xamaio, Restaurant Atlante, Farmàcia Cerrillo, Taller de vehicles Daro Motor Automoció, Ferreteria Renom, Perruqueria Isa, Bodega Sant Quintí, Colors, Forn Pont de Monistrol, Centre veterinari Les Deus, Queviures Soler, Tècno Telecom, Carnisseria Nadal, Espai Leiva, Taller de vehicles Sant Quintí, Bar La Pedra i Kezu Producto Vegano.

Aquest Nadal queda't a Sant Quintí, ho tens tot aquí!

 

Darrera actualització: 14.12.2022 | 10:55