Torna el taller "Cuina sense pares"

Dimecres, 3 de de novembre de 2021 a les 00:00

Els alumnes de l’Institut Escola de Sant Quintí de Mediona podran gaudir dels tallers "Cuina sense pares" el dia 1 de desembre a les 10.30 h. 

 

Els tallers de “Cuina sense pares” estan pensats perquè joves a partir de 14 anys s'acostin al món culinari a través de receptes saludables i fàcils de dur a terme, amb l'objectiu d'animar-los a posar-se el davantal.

L’activitat té una durada de dues hores, durant les quals es donen un seguit de consells sobre alimentació i s'elaboren plats fàcils, ràpids, saludables i econòmics. Durant la classe pràctica també es difon el web www.cuinasensepares.cat, amb diferents recursos sobre alimentació saludable. Entre altres continguts, s'hi pot trobar un recull de receptes complementat amb un vídeo que mostra el procés d'elaboració de cada plat. També es pot seguir a través del canal d’Instagram.

Aquests tallers són una de les activitats que Salut Pública de la Diputació de Barcelona ofereix als ajuntaments per fomentar estils de vida saludables entre els joves.

Els tallers de “Cuina sense pares” responen a l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 3. Salut i Benestar. “Garantir una vida sana i promoure el benestar per a totes les persones a totes les edats”. Els 17 ODS  van ser proclamats per l’Assemblea General de Nacions Unides el 25 de setembre de 2015 i formen part de l’agenda global per a 2030. La Diputació de Barcelona n’assumeix el compliment i desplega la seva acció de suport als governs locals de la província d’acord amb aquests ODS.

 

Darrera actualització: 11.11.2021 | 09:23