Sant Quintí presenta els actes de la setmana de Sant Jordi

Dimarts, 13 d'abril de 2021 a les 00:00

L’oferta cultural d’aquesta setmana comptarà amb presentacions de llibres, espectacles infantils i la presentació de l’últim disc del músic menorquí Cris Juanico.

La setmana de Sant Jordi arriba a Sant Quintí de Mediona amb tot un seguit d’activitats organitzades per l’Ajuntament. Els actes se celebraran al pati de la biblioteca municipal Joan Sardà i Lloret, que és l’espai ideal per organitzar actes culturals amb seguretat d’acord a les recomanacions del PROCICAT.

Així, la setmana començarà aquest divendres 16 d’abril a les 20 hores amb la presentació a càrrec de Ramon Creixell del llibre Sant Quintí essencial. L’endemà dissabte 17 d’abril a les 12 del migdia tindrà lloc l’espectacle infantil La veritat de les Princeses, a càrrec de Boira Teatre. El proper acte es realitzarà dimecres 21 d’abril a les 19 hores amb la presentació de la novel·la Et recordaré, de l’escriptor quintinenc Miquel Florido. Seguidament, dijous 22 a les 19 hores serà el torn de Terra de Marca, escrit a quatre mans pels riudebitllencs Jaume Font i Jordi Romeu.

Dissabte 24 a les 12 del migdia la canalla gaudirà de l’hora del conte i taller amb Fes la teva rosa de Sant Jordi. Aquest mateix dia el músic menorquí Cris Juanico presentarà el seu últim treball Salpols. I els actes d’aquesta setmana cultural es tancaran el divendres 30 d’abril a les 20 hores amb la presentació del Trencadís, sobre la digitalització dels programes de Festa Major, a càrrec de Sònia Solé, Xavier Argemí i Montse Bel.

Per assistir a tots els actes és necessari inscriure-s’hi prèviament, cosa que es pot fer presencialment al punt d’informació de l’Ajuntament, telefònicament al 938998028 (extensió Cultura) o per correu electrònic a st.quinti@diba.cat.

Com cada any a Sant Quintí hi haurà parades al carrer de llibres i roses. Enguany hi seran els dies 23 i 24.

Darrera actualització: 14.04.2021 | 09:02

Imatges

actes sant jordi 2021