Sant Quintí participa a la campanya ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’

Dimarts, 28 de juliol de 2020 a les 00:00

Aquest any, malgrat la pandèmia que ens afecta, Sant Quintí de Mediona no ha volgut perdre l’ocasió de col·laborar, un any més,  amb la Fundació Esclerosi Múltiple.  

El diumenge 26 de juliol, va tenir lloc el tradicional Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple. L’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona, un any més, va decidir sumar-se a la campanya fent una crida a adquirir els articles solidaris que s’han posat a la venda des de la Fundació Esclerosis Múltiple.

El "Mullat per l'esclerosi múltiple’ és la campanya anual més important de la Fundació Esclerosi Múltiple i permet que la vida de les 9.000 persones que hi ha a Catalunya amb aquesta malaltia soni millor amb serveis d’atenció a les persones recent diagnosticades, neurorehabilitació, formació laboral i també recerca per alentir la progressió de la malaltia. Enguany, la crisi del coronavirus ha convertit el 'Mulla't' en més important que mai perquè en temps de coronavirus, no podem oblidar l'esclerosi múltiple.

Enguany, la recaptació ha estat per un import de 278,55 euros, que es destinaran a millorar la vida de les persones amb esclerosi múltiple.

Darrera actualització: 14.08.2020 | 10:03