Sant Quintí inicia la campanya comercial de Nadal

Dimarts, 14 de desembre de 2021 a les 20:00

Amb el lema “Viu el Nadal a Sant Quintí de Mediona: ho tens tot aquí!” la campanya té l’objectiu de dinamitzar el comerç i restauració locals durant les festes

Enguany s’han repartit 2.000 targetes entre tots els establiments adherits a la campanya, que podran lliurar als seus clients quan duguin a terme compres o consumicions superiors a l’import mínim fixat per cada negoci.

Es tracta d’un “rasca i guanya” que repartirà 200 premis entre la clientela fins el dia 9 de gener. Les butlletes s’han de rascar per optar a guanyar un val de quinze euros per gastar en qualsevol dels establiments del teixit comercial adherits, o bé una bossa de cotó per anar a fer la compra de manera sostenible amb un disseny exclusiu a càrrec de la il·lustradora quintinenca Montserrat Batet.

L’Ajuntament de Sant Quintí ha continuat aquesta acció emmarcada dins de les activitats de promoció del comerç local impulsades des de l’any passat per a la reactivació econòmica del municipi. Per aquesta edició s’han invertit 3.000 euros aproximadament, dels quals 1.500 aniran destinats íntegrament als comerços adherits a la campanya, amb el propòsit de promocionar el comerç de proximitat per les festes de Nadal entre els veïns i veïnes de la vila.

Actualment, l’Ajuntament segueix treballant per donar suport als establiments del teixit comercial del municipi a través de l’edició d’una guia comercial. També, impulsarà un projecte de digitalització per a oferir assessorament i formació als comerciants en relació als beneficis de la presència a internet.

Els establiments adherits a la campanya són: Estètica Mònica Mora, Bar-Restaurant El Jardí, Congelat El Portal, Sublim Estilistes, Restaurant l’Amagat, Bar restaurant Gabiretxe, Bar Xamaio, Ferreteria Renom/La llibreria del centre, Restaurant Atlante, Bar La Pedra, Colors, Xarcuteries Anton, Tècno Telecom, Forn Pont de Monistrol, Carquinyolis Escalfet, Carnisseria Nadal, Multi article, Comestibles Soler, Perruqueria Isa, Bodega Sant Quintí, Espai Leiva, La Pintaungles, Taller de vehicles Daro Motor Automoció, Taller de vehicles Sant Quintí, Centre veterinari Les Deus, Farmàcia i Mecafasa. 

Darrera actualització: 16.12.2021 | 13:40