Sant Quintí impulsa els pressupostos participatius 2022

Dijous, 25 de novembre de 2021 a les 00:00

S’obre un procés participatiu a la ciutadania perquè els veïns i veïnes del municipi puguin decidir en què s’inverteix una part del pressupost municipal.

L’acte de presentació del procés participatiu tindrà lloc el dilluns 29 de novembre al casal municipal de la gent gran Joan Amades, a les set de la tarda. Serà un acte obert a tothom on s’explicaran les bases del procés, les fases que el componen i els objectius. A més, es resoldran els dubtes que puguin sorgir durant la sessió.

Els pressupostos participatius són una eina de participació ciutadana amb la voluntat d’implicar a la ciutadania en la presa de decisions responsables sobre el destí d’una part del pressupost municipal, a través d’un procés reglat. Els espais de participació contribueixen a reforçar els valors de la democràcia participativa i apropar la presa de decisions i gestió municipal a la ciutadania.

En aquesta primera edició es destinarà una partida de 30.000€ del pressupost per invertir en iniciatives orientades a la transformació ecològica i la sostenibilitat, que apostin per les energies renovables i una mobilitat més sostenible.

Els ciutadans podran enviar les seves propostes telemàticament a través de la plataforma online Plataforma Participa 311 (Decidim) que la Diputació de Barcelona posa a disposició dels ajuntaments. També, hi ha possibilitat de fer el tràmit presencialment al punt d’informació de l’Ajuntament.

 

Darrera actualització: 25.11.2021 | 14:33