Sant Quintí de Mediona s'adhereix al Cicle Gaudí de cinema

Dimecres, 16 de de novembre de 2022 a les 00:00

Sant Quintí de Mediona torna a tenir una programació estable de cinema. La vila s’ha adherit a aquesta iniciativa impulsada per l’Acadèmia del Cinema Català, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, que pretén facilitar l’accés al cinema de producció catalana en un centenar de poblacions de tot el territori. 

 Es tracta d’una xarxa estable que porta 10 pel·lícules l’any als locals o centres culturals de diferents municipis de Catalunya. En el cas de Sant Quintí, les pel·lícules es projectaran al Centre Cultural El Jardí. El municipi oferirà als veïns i veïnes una pel·lícula al mes fins a final del 2023 -exceptuant el període estival-.

Calendari de projeccions 2022

  • 27 de novembre, a les 18.30 h, Alcarràs.
  • 18 de desembre,  a les 18.30 h, La voluntària.

Calendari de projeccions 2023

Pròximament es comunicaran les dates.

Les entrades estaran disponibles de manera anticipada via entradium.com.

Compromís per impulsar la cultura

La vila també forma part, des d’aquest any, del circuit de cinema infantil europeu en català “CineXic”, que promou Òmnium Cultural amb la col·laboració de Drac Màgic i MODIband a través de les distribuïdores Pack Magic i Rita&Luca Films. La iniciativa, en línia amb el Cicle Gaudí, vol impulsar la difusió de pel·lícules en llengua catalana per a un públic familiar arreu del territori.

Darrera actualització: 16.11.2022 | 11:23