Sant Quintí de Mediona reparteix 15 premis en el marc de la campanya comercial 'Compra i guanya'

Divendres, 4 de desembre de 2020 a les 00:00

Durant el mes d'octubre els comerços i establiments comercials de Sant Quintí de Mediona van participar en la desena edició de la campanya promoguda per la Xarxa de Barris Antics "Compra i guanya" que té l'objectiu de promoure les compres locals als diferents pobles de Catalunya adherits. Enguany, hi participaven 31 municipis i cada un d'aquest oferia un premi a la resta de poblacions participants vinculat amb una experiència cultural, gastronòmica, de patrimoni, etc.; la qual cosa suposava repartir més de 91.400 € en 992 experiències per a dues persones per realitzar fins al juny de 2021.

En el cas de Sant Quintí, un cop efectuat el sorteig el dia 11 de novembre, les persones guanyadores han estat quinze, a més d’un dels comerços participants. Les persones afortunades van ser:

 1. Manuel Vallès O.
 2. Julio García V.
 3. Mònica Arnan N.
 4. Carmen Merchan R.
 5. Mª Teresa Salat R.
 6. Íngrid Montes P.
 7. Àngels Romeu S.
 8. Rosa Mª Nuñez R.
 9. Isabel Ruíz S.
 10. Saida Bernet R.
 11. Núria Costa C.
 12. Paquita Martí S.
 13. Pere Calbó G.
 14. Emilio Díaz M.
 15. Jordi Escalfet S.

A més, entre els comerços participants també es va realitzar un sorteig del premi COMERCIANTS i el guanyador va ser el BAR - RESTAURANT EL JARDÍ.

L'Ajuntament de Sant Quintí de Mediona contactarà amb totes les persones guanyadores per explicar-los com recollir i gaudir del premi. 

El dia 10 d’abril de l’any vinent les persones guanyadores dels 30 municipis visitaran Sant Quintí, i se’ls oferirà una visita guiada pel nucli i altres unts d’interés, tot resseguint els tòtems de senyalització patrimonial instal·lats, sense oblidar una visita fins a l’espai natural de Les Deus, amb les seves grutes i amb la possibilitat de poder practicar-hi activitats d'aventura.

A les persones guanyadores de les obsequiarà, també, amb una bossa amb carquinyolis quintinencs, un exemplar dels llibres “Petita història de Joan Amades” i “Un mar d’històries de Sant Quintí de Mediona”, i, per finalitzar, un dinar en un restaurant del municipi per poder degustar la “Cuina Amades”, i a base de productes locals i de proximitat amb la finalitat que tots els ingredients siguin del territori.

Darrera actualització: 19.12.2020 | 17:24