Sant Quintí de Mediona engega la campanya comercial de Nadal

Dilluns, 21 de desembre de 2020 a les 00:00

La campanya té com a objectiu promocionar el comerç local de la vila per les festes de Nadal.

Amb el lema "Més aprop teu que mai" s’inicia la campanya de promoció del comerç local de la vila que s'impulsa conjuntament amb el teixit comercial. Així, l'Ajuntament de Sant Quintí de Mediona ha dissenyat una campanya gràfica amb l'objectiu de sensibilitzar de la importància de la compra de proximitat als comerços de la vila.

L'Ajuntament ha iniciat aquesta acció dins de les activitats de promoció del comerç local impulsades des de l'estiu per la reactivació econòmica del municipi. Així, els clients dels comerços i de la restauració rebran per cada consumició unes butlletes que hauran d’omplir i dipositar-les a les urnes dels comerços, establiments, bars i restaurants de la vila. A partir del 7 de gener es realitzarà un sorteig de carros de compra i 50 vals amb valor de 20 euros cadascun per consumir en els mateixos comerços de la Sant Quintí de Mediona.

Paral·lelament, a la campanya comercial s'ha programat una sèrie d'actes culturals i juvenils -amb les normes de seguretat pertinents- per la celebració d'aquest tipus d'esdeveniments. Entre d'altres, el proper diumenge 27 de desembre a les 12 h de migdia al pati de la Biblioteca municipal Joan Sardà i Lloret s'ha previst l'espectacle Improshow, de monòlegs improvisats pels actors.

Darrera actualització: 25.01.2021 | 19:09