Sant Quintí celebrarà un concert solidari per Ucraïna amb SoMMeliers aquest cap de setmana

Dimecres, 16 de de març de 2022 a les 19:50

El dissabte 19 de març, a les 20.00 h, tindrà lloc el concert de Sommeliers a la sala polivalent del centre cultural El Jardí.

SoMMeliers és un grup format per cinc noies (Rocio Seligrat, veu; Mireia Bartolí, violí; Teresa Nogueron, clarinet; Marta Pons, violoncel i Maricel Pons, piano) provinents del món professional de la música. Han estat guanyadores del XIè certamen Terra i Cultura, premi Miquel Martí i Pol 2018 promogut per Lluís Llach. Les seves composicions combinen una base instrumental clàssica amb una personal i elegant veu de jazz, oferint una nova sonoritat dins del món musical per arribar a un públic més ampli.

En aquesta ocasió presenten el seu tercer disc, 'Per dins i per fora', compost per temes propis. Les entrades estan a la venda al portal en línia Entradium per un import de 5 euros. Tota la recaptació es destinarà al Fons Català de Cooperació per la campanya d’emergència a Ucraïna.

També, l’Ajuntament de Sant Quintí ha organitzat una acció de recollida de productes de primera necessitat i material sanitari per Ucraïna que durarà tot el mes de març. La ciutadania pot fer l’entrega del material al punt d’informació durant l’horari d’atenció al públic.   

Darrera actualització: 17.03.2022 | 09:16