Sant Quintí celebra les Jornades Europees de Patrimoni 2021

Dimecres, 6 d'octubre de 2021 a les 00:00

Sant Quintí organitza una visita guiada gratuïta per apropar el patrimoni cultural a la ciutadania durant les Jornades Europees del Patrimoni 2021 

En el marc de les JEP 2021, Sant Quintí obre les portes al públic el proper diumenge 10 d’octubre per oferir una visita guiada per a conèixer el municipi, el seu patrimoni i la seva història. El recorregut passarà pels carrers més antics de la vila, el priorat benedictí, l’església i altres racons i elements d’interès.

L’activitat iniciarà a les 11:30 h a la plaça de l’Església i té una duració aproximada de 2 hores. La inscripció és gratuïta, però és necessari fer una reserva prèvia a través del web municipal, ja que les places són limitades per aforament.

Les Jornades Europees del Patrimoni (JEP) se celebren el segon cap de setmana d’octubre cada any a Catalunya des del 1991. L’edició d’enguany, que té lloc el 8, 9 i 10 d’octubre, és més especial que mai perquè celebra el seu 30 aniversari. Prop de 200 municipis presenten les seves propostes per gaudir del patrimoni cultural.

La iniciativa és impulsada al territori per la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració de la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis, l’Institut Ramon Muntaner i l’Associació Capital de la Cultura Catalana.

Darrera actualització: 06.10.2021 | 11:57