Sant Quintí acull el SidralFest 2023

Dilluns, 27 de març de 2023 a les 00:00

L'Ajuntament coorganitza amb la Sidral Brass Band, el festival de música i de circ que tindrà lloc el proper dissabte 1 d'abril. Ja pots consultar la programació completa.

L’esdeveniment es durà a terme per diferents places i carrers de tot el poble, des de les 11h del matí fins a la matinada. El públic assistent podrà gaudir al carrer d’una jornada de primavera que busca potenciar la cultura, la gastronomia i els espectacles per seguir creixent i consolidar-se com un dels festivals culturals i festius més potents de la comarca.

Des del 2014, el SidralFest ha evolucionat i crescut fins a oferir la seva nova proposta: un festival de música i circ al carrer. En l’edició passada, més de 3.500 assistents van poder gaudir dels espectacles d’onze companyies, tallers familiars, un mercat d’artesans i una zona gastronòmica.

Enguany i per celebrar la seva 5a edició, l’esdeveniment pretén mantenir el format de l’edició passada però fent un pas més enllà. Com a novetat principal, s’habilitarà una nova zona de concerts a la pista del Jardí. La zona principal del festival serà la mateixa que a l’edició passada, amb la Plaça de l’església com a espai central dels espectacles, la Plaça Enric Prat de la Riba com a espai central de circ, la Plaça dels avis i el Carrer Ramon i Cajal com a espai de la fira d’artesans i la Plaça del sol com a espai gastronòmic i també de concerts.

Pel que fa a la programació, aquest any el SidralFest compta amb les següents 14 companyies: Le Méme, Honer Brothers, Aqstica, Mariona Ríos, Cia. Xaxi, Pau Segalés, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, The Salsa Punk Orkestra, Sergi Estella, This-Tracció, Gigi Morralla, Cia. Kanaya Circ, DJ. Hurtu i La Sidral Brass Band.

Una altra de les novetats d’aquest any serà la retransmissió en directe de Ràdio Vilafranca, a peu de carrer durant part de la jornada.

  • Disponible el programa complet (adjunt).

Per a més informació del festival, consulteu la web www.sidralbrassband.com o a les xarxes socials, Instagram i Facebook de la companyia i de l'Ajuntament.

Darrera actualització: 27.03.2023 | 11:29