Sant Jordi arriba a Sant Quintí de Mediona

Dimarts, 19 de d’abril de 2022 a les 00:00

S'han programat un seguit d’activitats i actes principalment a la biblioteca municipal Joan Sardà i Lloret.

Així, la setmana començarà aquest dimecres 20 d’abril a les 11 del matí amb la presentació del llibre Semiidèntics de l'autora quintinenca Muriel Villanueva dins el Club de lectura SQM de la biblioteca. L’endemà dijous 21 d’abril a les 7 de la tarda hi haurà la presentació del novel·la Salem de l'autora quintinenca Paula Nadal a la biblioteca municipal Joan Sardà i Lloret.

El dia següent, es tornarà a celebrar l’arribada de la diada dels llibres i les roses amb la revetlla de la diada de Sant Jordi: una programació especial que festeja i exalta els amants de la lectura i els llibres i, com no, també de les biblioteques. A partir de les 10 del matí fins la 1 del migdia, al pati de la biblioteca, venda de llibres de segona mà. Després, per la tarda, a 2/4 de 6 de la tarda, tindrà lloc l’espectacle infantil Una carretada de contes de la Llegenda de Sant Jordi , a càrrec de Guilla Teatre. Tot seguit, a les 7 de la tarda, recital de poesia Bombolles de poesia a càrrec del poeta riudebitllenc Dionís Lluch i el pianista Xavier Sabaté.

El proper acte es realitzarà diumenge 24 d’abril a 2/4 de 6 de la tarda amb la projecció de la pel·lícula infantil "Bon dia, món!" dins la programació de cinema Infantil Cinexic. Una pel·lícula francesa dels director Anne-Lise Koehler i Éric Serre. Bon dia, món! és una animació amb un passeig per la naturalesa molt ben documentat que ens apropa a una fauna i una flora de paper, que alhora és molt realista. La natura ens acompanya i amb ella coneixem els éssers vius que hi habiten mentre ens ensenya a respectar tot allò que ens envolta. Amb aquesta observació de l’entorn tan agradable també aprenem sobre nosaltres i l’aventura de crèixer. Es poden comprar les entrades al web www.entradium.com.

Divendres 29 a les 7 de la tarda tindrà lloc la xerrada "L’extraordinària vida de Felip Bauçà i Canyes”, geògraf i cartògraf de de la Il·lustració a càrrec de l'historiador Xavier Argemí.

Com cada any a Sant Quintí el dissabte 23 d'abril hi haurà parades al carrer de llibres i roses.

Darrera actualització: 19.04.2022 | 14:07