Noves mesures COVID-19

Divendres, 16 d'octubre de 2020 a les 00:00

La situació epidemiològica de Catalunya obliga a adoptar mesures especials de contenció de l’activitat laboral i social i en matèria de salut pública per aturar la transmissió del virus de la COVID-19 i protegir la salut de la població del territori.

Algunes de les restriccions establertes són:

  • Restauració i bars. Queda suspesa l'activitat, tret de comandes per emportar. A Castellbisbal hi ha molts establiments que ofereixen aquest servei de menjar a domicili o per recollir al local. Consulteu l'oferta a l'app Castellbisbal a prop.
  • Comerç minorista. Aforament limitat al 30%, excepte farmàcies, ortopèdies, òptiques i centres de veterinària, que han de reduir al 50% el seu aforament total permès. Es prohibeixen els serveis que impliquen contacte físic, que no siguin mèdics, com massatgistes o estètica, excepte les perruqueries. El mercat setmanal dels dilluns manté l'oferta tot i reduir al 30% el seu aforament.
  • Activitats culturals. S'han de fer amb seients preassignats, registre de dades d'assistents, 50% de l'aforament i tancament a les 23 hores. A Castellbisbal, la programació d'Els Costals es manté. I és que per tal de fer possible els espectacles d'aquesta temporada amb seguretat i seguint la normativaCovid-19, el pati de butaques de l'auditori d'Els Costals s'ha adaptat i senyalitzat per limitar-ne l'aforament al 30% mantenint la distància de seguretat entre les butaques.
  • Activitats esportives. Es limita l'aforament a un 50% als gimnasis. En el cas de l'Illa Esportiva, es mantenen totes les activitats programades, complint amb totes les mesures de seguretat establertes. Les competicions esportives no professionals, queden ajornades.
  • Les escoles, instituts i activitats extraescolars es poden dur a terme tot extremant les mesures fixades.

Consulteu al detall les mesures per contenir els brots al Canal Salut.

Darrera actualització: 18.10.2020 | 20:22