Nou servei de missatgeria a través de WhatsApp

Dijous, 9 de novembre de 2023 a les 00:00

L’Ajuntament ha habilitat aquest canal, que permetrà rebre informació d’actualitat, alertes, avisos, comunicats i incidències a través de l’aplicació. 

El consistori ofereix als ciutadans un canal addicional d'informació, que se suma als que hi havia habilitats fins ara (Instagram, Facebook i Telegram).

Com funciona aquest servei?

El servei és unidireccional i els usuaris no podran interactuar entre ells. L'Ajuntament no respondrà cap missatge rebut a través d'aquest canal, ni atendrà trucades telefòniques. Si desitgeu contactar amb l'Ajuntament de Sant Quintí de Mediona heu de fer-ho a través dels canals habilitats i/o venint presencialment al Punt d'Informació (Pl. Església, 4) en l'horari d'atenció al públic. 

Com em puc donar d'alta?

  • Registreu-vos al formulari.
  • Afegiu el número de l'Ajuntament al llistat de contactes: 677 57 91 92.
  • Envieu un missatge per Whats App amb la paraula "Alta" i el nom i cognom.
  • Rebreu un missatge de confirmació conforme heu estat donats d'alta en un termini d'entre 24h/48h.
  • A partir d'aleshores, rebreu els comunicats que emeti l’Ajuntament.

Per donar-se de baixa, cal enviar un missatge amb la paraula "Baixa".

Condicions del servei i protecció de dades

  • Aquest és un servei gratuït prestat per l'Ajuntament de Sant Quintí de Mediona a través de l'aplicació mòbil WhatsApp i consisteix en l'enviament als veïns i veïnes d'informació municipal (notícies, agenda d'activitats, avisos i comunicats importants). Aquest servei és unidireccional, per la qual cosa no és vàlid per a contactar amb l'Ajuntament.
  • L'Ajuntament de Sant Quintí de Mediona es reserva el dret a modificar aquestes condicions si ho considera oportú i ho comunicarà a les persones usuàries.
  • L'Ajuntament de Sant Quintí de Mediona es reserva el dret a deixar de prestar aquest servei si es produïssin canvis en el funcionament de l'aplicació WhatsApp que impedissin la prestació del servei en els termes actuals.
  • L'Ajuntament no es fa responsable de les fallades o errors que aquesta aplicació pugui generar en la recepció dels missatges.
  • Les dades facilitades per vostè seran incloses en un fitxer titularitat de l'Ajuntament de Sant Quintí de Mediona la finalitat del qual és l'enviament de comunicacions per part de l'entitat a través de missatge de telefonia mòbil, WhatsApp. Aquestes dades podran ser objecte de cessió o comunicació als titulars de l'aplicació WhatsApp amb la finalitat de prestar l'assistència tècnica necessària per a l'enviament dels missatges de telefonia. Les dades seran eliminades del fitxer en el moment de donar-se de baixa del servei. Podeu consultar tota la política de protecció de dades de l'Ajuntament en aquest enllaç.

Altres canals d'informació de l'Ajuntament de Sant Quintí de Mediona

 

Darrera actualització: 13.11.2023 | 10:03