Lliurament dels premis de la campanya “Compra i descobreix Catalunya”

Dilluns, 2 de d’agost de 2021 a les 00:00

El passat dimecres per la tarda es va fer entrega dels premis de la campanya ‘Compra i Descobreix Catalunya’, que s’ha desenvolupat al comerç de Sant Quintí de Mediona durant el mes de juny i que ha repartit estades i experiències a diferents indrets de Catalunya a les 5 persones guanyadores.

En el sorteig celebrat el passat dimecres dia 14 de juliol, efectuat en acte públic a l’Ajuntament Sant Quintí de Mediona, van resultar guanyadores dels premis de la campanya de comerç “Barris Antics, Compra i descobreix Catalunya”, així com del premi al comerciant, les següents persones:

Guanyadors campanya
Premi 1: Adrià Espinar G.
Premi 2: Joan Alonso U.
Premi 3: Divina Martínez C.
Premi 4: Nadine U.
Premi 5: Jaume Coca
Comerç guanyador: Taller Sant Quintí, S.L.

La campanya  ‘Compra i Descobreix Catalunya’ te l’objectiu de promocionar el petit comerç i el turisme local i de proximitat. Està emmarcada dins un projecte col·laboratiu entre administracions locals, ideat, organitzat i coordinat des dels municipis amb el suport de la Generalitat de Catalunya i de les diputacions de Barcelona, Lleida i Tarragona.

Durant tot el mes de juny, més de 2.000 comerços i una trentena d’associacions de comerciants dels 32 municipis organitzadors han participat en la que ha estat l’onzena edició. Les persones que han comprat als comerços adherits han obtingut una butlleta per cada compra que els ha permès participar en el sorteig. La peculiaritat d’aquesta iniciativa és que combina comerç i turisme. Així, els premis són visites guiades, dinars, tastos o nits d’hotel, entre altres, que els afortunats gaudeixen un dels 32 municipis organitzadors. D’aquesta manera, una persona que ha comprat a un establiment de Sant Quintí de Mediona pot guanyar, per exemple, una estada a Tortosa. Mentre que una que ha comprat a Ulldecona pot guanyar una experiència turística i gastronòmica a Sant Quintí de Mediona.

Llistat dels premis guanyadors

Municipis organitzadors

El 32 municipis organitzadors de l’edició d’aquest any són: Manresa, Argentona, Cabrera de Mar, Calaf, Cardona, Centelles, Mediona, Roda de Ter, Sallent, Sant Feliu de Codines, Sant Martí de Tous, Sant Quintí de Mediona, Torelló, Vilanova del Camí, El Vendrell, Falset, La Selva de Camp, L’Arboç, L’Espluga de Francolí, Santa Coloma de Queralt, Tortosa, Ulldecona, Balaguer, Cervera, Cervià de les Garrigues, Juneda, Les Borges Blanques, Lleida, Solsona, Torres de Segre, Tremp i Besalú.

Darrera actualització: 03.08.2021 | 22:56

Imatges

Xarxa de Barris. Compra i guanya