Lliurament dels premis ‘Compra i descobreix Catalunya’

Dijous, 21 de juliol de 2022 a les 00:00

Un any més, Sant Quintí de Mediona ha participat a la campanya ‘Compra i descobreix Catalunya’, una iniciativa organitzada per la Xarxa Barris Antics en la qual participen 33 municipis de diverses comarques per donar suport al comerç local.

La campanya s’ha dut a terme entre l'1 i el 30 de juny amb la participació dels establiments del municipi. Les persones que han fet compres de proximitat han pogut dipositar unes butlletes a les urnes dels comerços per optar a premis que inclouen experiències turístiques, gastronòmiques i culturals en d’altres municipis participants.

Enguany, les persones guanyadores han estat:

  • Premi Comú 1: Fina, M.

  • Premi Comú 2: Gerard, C.

  • Premi Comú 3: David, B.

  • Premi Comú 4: Mireia, M.

  • Premi Comú 5: Maria, M.

  • Premi comerciant: Ferreteria Renom.

Els guanyadors que ens visitaran d'altres municipis

El dia 22 d’octubre les persones guanyadores dels altres municipis participants visitaran el poble i se’ls oferirà una visita guiada pel nucli i els principals punts d’interès de la vila, entre els quals hi ha l’espai natural de Les Deus amb les seves grutes.

A les persones guanyadores se les obsequiarà, també, amb una bossa amb carquinyolis quintinencs, un exemplar dels llibres “Petita història de Joan Amades” i “Un mar d’històries de Sant Quintí de Mediona”. A més, també gaudiran d'un dinar en un restaurant del municipi per poder degustar la “Cuina Amades”, a base de productes locals i de proximitat amb la finalitat que tots els ingredients siguin del territori.

La voluntat és que, quan tornin als seus municipis d’origen, puguin endur-se un bon record de Sant Quintí de Mediona.

Des de l'Ajuntament volem agrair la participació de tothom en aquesta edició i donar l'enhorabona als guanyadors.

Darrera actualització: 26.07.2022 | 13:20