L’escriptora quintinenca Muriel Villanueva guanya el premi Llibreter 2020 de literatura juvenil i infantil en català

Dimecres, 11 de novembre de 2020 a les 00:00

El Premi Llibreter 2020 de Literatura Infantil i Juvenil de Literatura Catalana ha estat per 'Dunes. Diari d’un altre estiu” de l’escriptora quintinenca Muriel Villanueva.

Fa 21 anys  que les llibreries del Gremi de Llibreters de Catalunya atorguen el Premi Llibreter (sense dotació econòmica) amb les  categories de literatura catalana, altres literatures, àlbum il·lustrat,  infantil i juvenil de literatura catalana i infantil i juvenil altres literatures.

Segons les bases del Premi Llibreter les obres són sotmeses a votació de les llibreries agremiades, en el que l’obra “Dunes: diari d’un altre estiu” editat per Babulinka Books ha estat la guanyadora en la categoria infantil i juvenil de literatura catalana per major nombre de vots. Aquesta obra es la segona part de “Duna: diari d’un estiu”, se li ha atorgat perquè “la Duna torna un altre estiu per enganxar-se amb un nou diari, ple d’aventura, amistat, amor i  valentia,  i a la vegada per donar consciència de l’ecologia i del boom immobiliari”.

Muriel Villanueva va néixer a València, és llicenciada en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada i diplomada en Educació musical. Va exercir com a mestra a l’Escola de Primària Antoni Grau Minguell de Sant Quintí de Mediona. Actualment com a escriptora professional  ha escrit novel·les, contes, narrativa infantil i juvenil, relats breus i poesia.

Darrera actualització: 11.11.2020 | 09:52