L’àrea d’emergència es tanca provisionalment per obres al polígon

Dimarts, 22 de de setembre de 2020 a les 00:00

En motiu de les obres de repavimentació del polígon industrial Els Vinyets-Fogars s’ha tancat provisionalment l’àrea d’emergència de recollida de residus de manera coordinada amb la Mancomunitat Penedès-Garraf, entitat amb la que es gestionen els residus de Sant Quintí. Durant aquestes properes setmanes està previst millorar la pavimentació i la il·luminació del polígon industrial i també es millorarà la infraestructura de l’àrea d’emergència per fer-lo més funcional i se’n pugui garantir un bon ús.

Mentrestant, es reforcen amb més contenidors de fracció diferents zones del municipi, i per aquelles persones que no poden deixar l’orgànica en hora de recollida s’han habilitat contenidor d’aquesta fracció a la zona de contenidors de la C-244 just davant de la Bòria.

Finalment, es recorda que a Sant Quintí és obligatori separar els residus per fraccions, dipositar-los als contenidors pertinents i que les fraccions d’orgànica i rebuig es recullen casa per casa respectivament els dimarts, dijous i diumenges, i els divendres (rebuig). Els voluminosos s’han de portar a la deixalleria que els ajuntaments de Sant Quintí i Sant Pere tenen en aquesta última població. A més a més, l’Ajuntament de Sant Quintí facilita la recollida de voluminosos cada dos dilluns a aquells veïns que s’apuntin prèviament a les oficines municipals (fins al màxim establert per jornada). La mala gestió dels recursos està contemplat a l’ordenança de civisme municipal amb sancions a partir de 300 euros.

Darrera actualització: 22.09.2020 | 17:39