L’Ajuntament reforma el parc infantil del Parc dels Lledoners

Divendres, 20 de novembre de 2020 a les 00:00

La reforma del parc infantil ha tingut un cost total de 14.782,09 EUR.

La setmana passada es va obrir novament el parc infantil del Parc dels Lledoners després d'una reforma integral de l'espai infantil. Per l'estat de conservació o obsolescència dels elements de joc el parc infantil necessitava una actuació correctiva més enllà del manteniment ordinari. 

Les tasques han consistit en l’arranjament dels jocs infantils, el mobiliari urbà i el paviment. S’està instal·lat un nou multijoc compost de tobogan i joc d'escalada, així com el manteniment dels dos balancins. A més, s’ha retirat el sorral per evitar problemes sanitaris, així com també la instal·lació de noves papereres. També s'ha reposat un nou paviment de cautxú continu, ja que l'existent de plaques estava molt deterioriat.

Les actuacions de reforma del parc infantil del parc dels Lledoners han estat licitades a l'empresa especialitzada Happy Ludic per un import total de 14.782,09 EUR.

L’objectiu és disposar d’un espai públic segur i acollidor pels infants de la vila, amb les condicions per garantir la cohesió social i fomentar el civisme en l’espai compartit entre tots els veïns de la vila.

Darrera actualització: 20.11.2020 | 08:08