L’Ajuntament obre un canal de Telegram per informar de manera més immediata

Diumenge, 3 de maig de 2020 a les 00:00

Tothom que vulgui tenir-hi accés s’haurà de descarregar l’aplicació i unir-se al canal creat.

L’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona ha obert un nou canal de comunicació a Telegram per difondre les notícies que es publiquen al web i alhora tota la informació de rellevància per als ciutadans com esdeveniments, anuncis oficials o emergències. D’aquesta manera, el Telegram se suma així a la resta de xarxes socials, com el Facebook, que ja s’utilitzen des de l’Ajuntament per informar a la població.  L’objectiu d’aquest nou canal de comunicació és facilitar l’accés a la informació per a tota la ciutadania de manera més immediata.

Telegram és una aplicació de missatgeria instantània gratuïta que permet enviar i rebre missatges entre els usuaris. Alhora, i a través de canals que permet crear l’aplicació es poden enviar missatges undireccionalment cap a les persones que s’hi hagin subscrit.

Totes aquelles persones que es vulguin unir al nou canal de Telegram en primer lloc, hauran de tenir descarregada aquesta aplicació al seu telèfon (versió tant per Android com per IOS). Un cop descarregada, han de buscar al cercador de l’aplicació: Ajuntament de Sant Quintí de Mediona i unir-se al canal, també es pot fer clicant aquest enllaç: https://t.me/santquintimediona.

Darrera actualització: 16.05.2020 | 21:41