L'Ajuntament estrena nou web municipal.

Dilluns, 6 de juliol de 2020 a les 08:30

L'ajuntament estrena la nova pàgina web institucional, facilitant un instrument d'informació, de gestió i d'atenció a la ciutadania.

 

El web, que va començar a funcionar en proves la setmana passada, utilitza una plataforma de la Diputació, així com l’allotjament segur als seus servidors.

L’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona estrena nou web municipal. El portal santquintimediona.cat és un web molt intuïtiu i que està adaptat a tots els dispositius com mòbils, tabletes i ordinadors. Entre les novetats del nou portal es troben les subscripcions a l’agenda cultural i als avisos que els usuaris que es donin d’altra rebran setmanalment. Es tracta doncs d'un portal municipal més funcional i modern que segueix els objectius de modernització de l'administració quintinenca.

Aquest web municipal no ha tingut cap cost per part de l'Ajuntament, ja que es tracta d'un projecte de la Diputació de Barcelona en el que l'Ajuntament si ha adherit. La Diputació de Barcelona ofereix al consistori un servei d’assessorament i d‘assistència tècnica que permetrà que el consistori es beneficiï de totes les millores constants que la Diputació apliqui a la seva plataforma. La presentació del nou web significa un pas més en el procés de modernització iniciat pel consistori amb l’ús de plataformes de l’Administració Oberta de Catalunya (AOC), com el Perfil del Contractant, la Seu electrònica, el portal de la transparència i l’E-tauler (el portal d’edictes i d’avisos).

 

Darrera actualització: 14.07.2020 | 18:16