L'Ajuntament disposa d'un nou cens d'activitats econòmiques de la vila

Divendres, 2 d'octubre de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona ja disposa del cens d’activitats i establiments, que ha estat elaborat per la Diputació de Barcelona. Els censos recullen, en una base de dades que s’elabora mitjançant l’aplicació informàtica Gestor d’informació d’Activitats (GIA), tots els establiments, tant públics com privats, que hi ha en un municipi. A Sant Quintí de Mediona se n’han censat 122 activitats.

La finalitat del cens és millorar la gestió administrativa de les activitats i que totes les àrees de l’Ajuntament utilitzin la mateixa base de dades perquè puguin treballar de manera més transversal i coordinada.

Les dades que figuren al cens fan referència a l’empresa o persona titular de l’activitat, a l’emplaçament, a la classificació segons la normativa que regula el règim d’intervenció de les activitats, a la data de la llicència o de la comunicació i a les dades tècniques relacionades amb cadascuna de les activitats.

A més de millorar la gestió administrativa de les activitats, el cens aporta a l’Ajuntament informació que li serveix per a molts àmbits, com ara l’urbanisme, el medi ambient o la promoció econòmica. A més, conté les coordenades de tots els establiments per la qual cosa es pot bolcar en el Sistema d’Informació Geogràfica (SIG) que utilitzi l’Ajuntament i es pot actualitzar fàcilment mitjançant la mateixa aplicació GIA.

El cens d’activitats de Sant Quintí de Mediona es pot consultar al portal de dades obertes de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 26.10.2020 | 22:27