La segona fase de les obres de l’avinguda Catalunya s’iniciarà els propers dies

Dimecres, 2 de febrer de 2022 a les 13:50

Els treballs d’urbanització que es duran a terme preveuen la millora de la xarxa de serveis de la zona.

Aquesta avinguda ja va ser objecte d’una primera fase d’obres a finals de 2019, que va comportar la millora de la xarxa d’aigua i de l’enllumenat públic, permetent resoldre’n els seus dèficits. Ara, la segona fase del projecte preveu la millora de la resta de serveis urbans: xarxa viària i pavimentació, sanejament, energia elèctrica de distribució de baixa tensió, de telecomunicacions i de distribució de gas.

També, s’actuarà per a garantir una major seguretat per als vianants i la compatibilitat de la mobilitat d’aquests i els vehicles. Per aquest motiu, es durà a terme l’ampliació de les voreres i la construcció de passos elevats.

La licitació de les obres va donar com a resultat la contractació de l'empresa Excavacions Petit, SL. Les actuacions sumen un pressupost de 457.215,02.-€ IVA inclòs, i tenen una durada de sis mesos, preveient la pròrroga de tres mesos més per a la finalització dels treballs elèctrics.

Les afectacions principals seran les relatives a la circulació de vehicles i l'entrada a garatges, ja que altres afectacions com les de gas, aigua i telecomunicacions, tot i que s'hi intervindrà, els usuaris no haurien de notar cap incidència, més que la visual de veure el tub del provisional d'aigua per les façanes mentre duri l'obra. Respecte el servei elèctric també està garantit, ja que primer es renovarà la infraestructura i quan aquesta estigui enllestida es farà la descàrrega de la vella i tot seguit la càrrega de la nova.

L’Ajuntament ha convocat als veïns a una reunió informativa que tindrà lloc el dimecres 9 de febrer a la Sala Polivalent del Jardí per explicar-los quin serà l’operatiu a seguir durant les diferents etapes. Hi seran presents els redactors del projecte i directors de l’obra per resoldre tots els dubtes que puguin sorgir durant la sessió.  

Darrera actualització: 02.02.2022 | 14:00