La COVID-19, protagonista de la Marató de TV3 2020

Dimarts, 15 de desembre de 2020 a les 00:00

L'Ajuntament torna a sumar-se a la crida per donar suport a l'activitat solidària programada per a aquest proper diumenge.

Aquest diumenge 20 de desembre se celebra novament La Marató de TV3 enguany dedicada a combatre la COVID-19. Donada la situació d'excepcionalitat sanitària en la qual ens trobem, des de l'Ajuntament s'han organitzat una sèrie d'actes nadalencs amb totes les mesures de seguretat seguint els protocols establerts, en el que per participar s'haurà de fer un donatiu solidari de 2 EUR. que anirà destinat íntegrament a la lluita contra la pandèmia.

Des de l'Associació Catalana de Municipis (ACM) han impulsat la campanya “Fes que destaqui” en el que l'Ajuntament de Sant Quintí de Mediona s'hi ha adherit, amb la que és pretén conscienciar, informar, difondre i sensibilitzar sobre l’ús de la mascareta i en la necessitat de respectar les mesures sanitàries.

Aquesta acció es vincula amb La Marató de TV3, i en aquest sentit, des de l’Associació Catalana de Municipis faran un donatiu de 50€ per cada ens local que s'adhereixi a la campanya, distribuint aquests materials pel municipi i equipaments, a totes les vostres xarxes socials, sempre amb el hashtag #TocaATothomACM.

Amb tot això, L'Ajuntament de Sant Quintí de Mediona dona suport novament a la iniciativa i es convida als veïns i veïnes a realitzar les seves aportacions a la proposta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals per a  millorar la qualitat i l'esperança de vida de les persones afectades per aquesta malaltia. Per a realitzar els nostres donatius podem fer servir diferents vies com són la transferència bancària, per Internet, a través dels caixers automàtics de CaixaBanK o utilitzant l'aplicació Bizum amb l'identificador 33333.

Per a més informació podeu visitar el web de la Marató de TV3.

Darrera actualització: 17.12.2020 | 19:15