Ja es poden sol·licitar els ajuts extraordinaris de suport al comerç local

Dijous, 11 de juny de 2020 a les 00:00

L'Ajuntament destina un total de 15.000 EUR. d'ajuts directes al sector comercial de la vila per ajudar a reactivar l'econòmica local.

La convocatòria inclou un total de 15.000 euros i preveu ajuts de fins a 1.000 euros destinats a establiments que han hagut de tancar a causa de la crisi sanitària del COVID-19.

Aquesta ajuda va destinada als establiments i activitats del sector comercial o de serveis, ubicades a Sant Quintí de Mediona, que durant l’estat d’alarma han hagut de tancar, i per tant, no han pogut prestar el seu servei amb normalitat.

Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb l'oficina de suport a la tramitació d'ajuts trucant al telèfon de l'Ajuntament 93 899 80 28.

Per altra banda, properament es publicaran les bases de la convocatòria per sol·licitar els ajuts extraordinaris sobre la taxa d'escombraries comercials i la taxa d'ocupació de via pública pels establiments comercials en actiu de la vila.

Des de l’Ajuntament es continua treballant per a minimitzar els efectes de la COVID-19 al municipi i s’estudien altres mesures de suport per a garantir el futur de l’activitat econòmica local.

Els ajuts es poden sol·licitar fins el 9 de juliol i les bases es poden consultar en aquest enllaç.

 

Darrera actualització: 14.06.2020 | 16:49