Horaris i mesures especials del cementiri durant la setmana de Tots Sants

Dijous, 22 d'octubre de 2020 a les 00:00

L’aforament serà limitat i es controlarà l’accés a dins el recinte. La voluntat de les mesures és evitar possibles aglomeracions, i es recomana no esperar a darrera hora a visitar el cementiri municipal.

L’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona oferirà un horari especial del cementiri municipal de cara a la festivitat de Tots Sants. Així, el recinte obrirà en horari ampliat de matí i tarda de 10 a 18 h, des d’aquest dissabte 24 d’octubre fins al diumenge 1 de novembre.
 

Per garantir el distanciament físic i evitar riscos amb motiu de la COVID19, hi haurà accessos diferenciats per l’entrada (que serà per la porta principal) i la sortida (per la nova porta lateral). L’aforament serà limitat —segons els paràmetres que marca la normativa anti-Covid— i es controlarà l’accés al recinte. Si se sobrepassa el límit d’aforament, caldrà esperar el torn mantenint les distàncies de seguretat. Hi haurà personal per controlar-ho els dies de més afluència (dissabte 31 d'octubre i diumenge 1 de novembre).

L’ús de la mascareta serà obligatori i caldrà mantenir la distància interpersonal d’1,5 metres, així com minimitzar el contacte social. S’ha habilitat dispensador de gel hidroalcohòlic per la neteja i desinfecció de mans, que s’ha col·locat a l'accés d'entrada, per tal de poder utilitzar-lo abans i després d’utilitzar escales, contenidors, fer neteges o estar en contacte amb alguna superfície comú.

Es podrà netejar i dipositar flors en els nínxols, mantenint les mesures d’higiene i respectant la distància interpersonal entre no convivents. Per fer-ho, es recomana l’ús de desinfectant hidroalcohòlic abans i després de l’ofrena. No es podrà menjar ni beure dins el recinte ni en els seus accessos. Es recomana no fer ús del lavabo.

La voluntat de totes les mesures establertes és evitar possibles aglomeracions en un dels escenaris que podrien ser propicis per a la propagació de la Covid. L’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona fa una crida perquè la ciutadania no esperi a darrera hora a visitar el cementiri. Recomana també limitar el temps d’estada al recinte i només utilitzar els bancs i seients que hi pugui haver en aquells casos que siguin de necessitat.

Darrera actualització: 22.10.2020 | 22:37

Imatges

Horari especial Tot Sants 2020