Horaris especials del cementiri durant la setmana de Tots Sants 2021

Divendres, 22 d'octubre de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona oferirà un horari especial del cementiri municipal durant la setmana de Tots Sants.

L’aforament serà limitat i es controlarà l’accés a dins el recinte. La voluntat de les mesures és evitar possibles aglomeracions, i es recomana no esperar a darrera hora a visitar el cementiri municipal.

L’ús de la mascareta serà obligatori i caldrà mantenir la distància interpersonal d’1,5 metres, així com minimitzar el contacte social. S’ha habilitat dispensador de gel hidroalcohòlic per la neteja i desinfecció de mans, que s’ha col·locat a l'accés d'entrada, per tal de poder utilitzar-lo abans i després d’utilitzar escales, contenidors, fer neteges o estar en contacte amb alguna superfície comú.

Es podrà netejar i dipositar flors en els nínxols, mantenint les mesures d’higiene i respectant la distància interpersonal entre no convivents. Per fer-ho, es recomana l’ús de desinfectant hidroalcohòlic abans i després de l’ofrena. No es podrà menjar ni beure dins el recinte ni en els seus accessos. 

Darrera actualització: 22.10.2021 | 13:07