Guanyadors dels certàmens nadalencs

Dijous, 18 de gener de 2024 a les 00:00

L’Ajuntament ha entregat els premis del Concurs de Pessebres i el Concurs d’Aparadors de Nadal en el marc d’un acte celebrat a la casa de la vila, que ha comptat amb l’assistència dels participants.

IV edició del Concurs de Pessebres

Enguany la vila ha recuperat activitats tradicionals com el Concurs de Pessebres, impulsat per primer cop el 2015 pels antics regidors de Cultura i Participació Ciutadana, Miquel Florido i Sergi Garcia. En aquesta edició, s’han reprès les bases d’edicions anteriors, on es posava la mirada en el concepte de pessebre definit per Joan Amades i es aspectes com la creativitat, els materials utilitzats i la composició. La valoració ha estat a càrrec del jurat, format per Mireia Renom, regidora de Cultura i Festes, Borja Arderiu, membre de l’Associació Pessebre Vivent de Sant Quintí de Mediona, i Anna Frutos, com a representant del món artístic del municipi.

El guanyador ha estat Joan Montserrat, amb una proposta que destaca per la creativitat, la distribució harmònica dels elements, la gran atenció pels detalls i el treball en equip executat. La segona posició ha estat per Raúl Pujadó, reconegut pel treball realitzat amb les cases, la seva exemplaritat pel que fa al treball en equip i les dues altures aconseguides en el seu pessebre; i la tercera posició per Mª Àngels Boix, amb una composició que destaca pel seu paisatge mediterrani, amb figures molt ben pintades i ben dimensionades amb les cases. Finalment, els finalistes han estat Juana Miró, Núria Cerrillo, Antonio Rosés i Montserrat Saumell, Guillem Martín i Miquel Martín i Rocío Garnateo.

I edició del Concurs d’Aparadors de Nadal

En aquesta línia, també s’ha celebrat la I edició del Concurs d’Aparadors de Nadal, que ha comptat amb la participació de 18 comerços del municipi. El guanyador, que  s’ha escollit a partir de la votació popular celebrada entre el 14 de desembre i el 6 de gener amb urnes ubicades als establiments participants, ha estat Cal Nadal, amb un total de 39 vots. Els finalistes han estat Colors, amb 36 vots i Sublim Estilistes, amb 21 vots. També s’ha realitzat un sorteig entre els clients que han participat a la votació popular en què ha resultat premiada Mercè Olivella. L’establiment guanyador ha estat guardonat amb un sopar per a dues persones valorat en 50 € al Restaurant l’Amagat; i la clienta premiada en el sorteig  amb un sopar per a dues persones valorat en 50 € al Restaurant Xamaio.

Podeu consultar i descarregar les fotografies de l’acte a continuació.

Darrera actualització: 18.01.2024 | 12:18