Estrenem el parc de cal·listènia del municipi

Dimarts, 27 de setembre de 2022 a les 00:00

La instal·lació, situada a la zona esportiva de la vila -entre el Poliesportiu i l’Institut Escola-, consta d’una sèrie de barres que permeten practicar aquesta disciplina, que es duu a terme amb la pròpia força corporal en zones habilitades a l’aire lliure.

Coincidint amb la celebració de la Setmana Europea de l’Esport i la inauguració del parc, l’Ajuntament ofereix sessions amb un monitor especialitzat per a totes aquelles persones que vulguin aprendre els fonaments d’aquest esport o millorar els seus entrenaments. Les properes sessions tindran lloc el dimarts 27 i el divendres 30 de setembre a les 19.30 h amb inscripció prèvia.

La cal·listènia treballa els diferents grups musculars del cos i permet millorar la seva elasticitat, força i volum. Es tracta d’una disciplina que millora la forma física de manera global i que potencia la tonificació, l’equilibri i l’agilitat. A més, també millora la resistència, la flexibilitat i la postura corporal, i enforteix les articulacions.

L’oferta esportiva de Sant Quintí

Sant Quintí de Mediona amplia, d’aquesta manera, les seves instal·lacions esportives, que també consten d’un pavelló esportiu, diverses zones habilitades per practicar gimnàstica a l’aire lliure, el camp de futbol municipal, dues pistes esportives (Manel Jiménez i El Jardí) i una zona esportiva addicional a la Soleia.

A més, aquest octubre, el municipi inicia les activitats que es duen a terme, cada any, en el marc de l’escola esportiva, entre les quals hi ha patinatge, dansa, psicomotricitat, bàsquet, vòlei, gimnàstica de manteniment i diferents activitats poliesportives. Aquestes activitats se sumen a l’oferta que ofereix, durant tot l’any, Penedès Nord Club Ciclista, amb classes de spinning per als socis de l’entitat.

La instal·lació de la zona de cal·listènia ha tingut un cost de 10.218,45 € i s’ha finançat amb fons propis de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 27.09.2022 | 15:54