Es renova el paviment de la llar d’infants municipal El Cigronet

Dilluns, 11 de gener de 2021 a les 00:00

S’ha substituït per un paviment de linòleum a les aules, i un de PVC als passadissos i a les zones més humides i ha tingut un cost total de 13.008,71 EUR.

Durant el període de vacances de Nadal s’ha aprofitat per substituir el paviment de la llar d’infants municipal, el qual després de més de 15 anys d’ús ja acumulava moltes deficiències. Així doncs, l’antic paviment de parquet s’ha substituït per un de linòleum a les aules, i un de PVC als passadissos i a les zones més susceptibles de rebre humitats, com els lavabos i el menjador. Cal recordar que el sistema de calefacció de la llar d’infants és per sòl radiant, per la qual cosa el parquet no era la millor opció de paviment. En canvi, amb sòls de linòleum i pvc es guanya eficàcia en la transmissió de la calor i eficiència perquè requerirà menys despesa energètica per aconseguir les temperatures necessàries. A més a més, el linòleum és un material natural respectuós amb el medi ambient que està fet de suro, resines i virutes de fusta i precisament això el fa molt resistent i per a espais i equipaments amb molt d'ús, garantint un paviment amb emisions neutres de CO2.

Les obres han tingut un cost de 13.008,71EUR. i s'han adjudicat a l’empresa Caucho Industrial Codeca, SL

Posteriorment a les obres de canvi de paviment divendres 8 de gener es va fer una neteja a fons de l’equipament i durant tot el cap de setmana es van endreçar les aules i els espais comuns per poder obrir amb normalitat amb la tornada a les aules.

En la propera aturada del curs es culminarà la renovació amb el canvi dels sòcols de tot el perímetre.

Darrera actualització: 11.01.2021 | 19:00

Imatges

Nou paviment llar d'infants municipal Nou paviment llar d'infants municipal