El president del Parlament, Roger Torrent, visita Sant Quintí de Mediona per Festa Major

Dilluns, 26 d'agost de 2019 a les 00:00

El President va poder conversar amb les quintinenques i quintinencs durant el concert vermut.

El passat diumenge 18 d’agost, en motiu de la celebració de la Festa Major, es va comptar amb la presència del president del Parlament, Roger Torrent. La segona autoritat de Catalunya va acompanyar l’alcalde de Sant Quintí de Mediona, Pol Pagès, i la resta de regidors del consistori durant la demostració folklòrica des del balcó de la casa de la Vila.

Un cop acabada l’actuació, el president va signar el llibre d’honor de la Vila a la sala de plens de l’Ajuntament on va dirigir unes paraules d’agraïment i va lloar la Festa Major quintinenca com a eina de participació i cohesió social del municipi a voltant de la cultura i el folklore català. Tot seguit, l’alcalde va fer entrega d’un obsequi institucional amb publicacions i productes artesans elaborats a la vila, i el President va obsequiar la vila amb una senyera institucional com a signe d’identitat del país, sent aquesta una edició limitada.

Un cop acabat l’acte institucional el President va acompanyar la comitiva municipal al concert vermut a càrrec de la Sidral Band Brass a la plaça del Sol, on va poder conversar amb les quintinenques i quintinencs assistents a l’acte.

Darrera actualització: 11.04.2020 | 10:59