Convocatòria per contractar un jove a través de Garantia Juvenil

Dijous, 26 de d’agost de 2021 a les 00:00

El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) ha atorgat a l'Ajuntament de Sant Quintí de Mediona la contractació d'un jove en pràctiques.

L’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona contractarà en pràctiques a un jove amb formació, beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil, que busquin una primera experiència professional.

Aquesta contractació compta amb la subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) del Fons Social Europeu i la col·laboració del Ministerio de Empleo y Seguridad Social. L'objectiu és que les persones joves amb formació adquireixin les aptituds i competències derivades de la pràctica laboral, de manera que millorin la seva ocupabilitat i facin possible una incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora.

Requisits:

  1. Tenir entre 16 i 29 anys.
  2. Estar inscrit/a al SOC com a demandat d’ocupació.
  3. Estar inscrit/a al Programa de Garantia Juvenil.
  4. No haver participat a la convocatòria de Joves en pràctiques 2019 o 2020.
  5. Estar en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mitjà o superior o títols oficialment reconeguts com a equivalents, o d’un certificat de professionalitat, que habiliti per a l’exercici professional.

S’ofereix un contracte en pràctiques remunerat de sis mesos de durada a jornada completa a iniciar a finals del mes de setembre.

El lloc de treball que s’ofereix és de tècnic/a de comunicació i transparència, un/a jove amb un perfil professionals relacionat amb comunicació i relacions institucionals.

Es valorarà tenir formació relacionada amb l'àmbit del periodisme, màrqueting digital o altres estudis relacionats en comunicació, RRPP i publicitat, coneixements en relacions institucionals i transparència a l'Administració local. Es tindrà en compte les habilitats digitals en creació i gestió de continguts web, bona redacció i coneixements de disseny i fotografia, i ser una persona proactiva, creativa i amb capacitat de treball autònom.

Inscriu-thi!

Les persones interessades a participar en el procés de selecció, tenen fins al dia 8 de setembre per omplir aquest formulari d'inscripció, prèvia inscripció a l'oficina de treball al programa de Garantia Juvenil.

Posteriorment l'Ajuntament de Sant Quintí de Mediona realitzarà el procés de selecció, durant les primeres setmanes de setembre.

Darrera actualització: 27.08.2021 | 09:14