Convocatòria d'ajuts per al transport de persones amb mobilitat reduïda.

Dilluns, 13 de de setembre de 2021 a les 00:00

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès convoca ajuts per facilitar el transport adaptat de les persones amb mobilitat reduïda.

El servei de transport pot ser en vehicle propi o col·lectiu i ha de tenir com a finalitat accedir als centres de dia de serveis socials, centres ocupacionals i centres especials de treball, per a majors de 18 anys empadronats a la comarca que no disposen de transport públic o que no poden utilitzar-lo per impediments de salut.

Els ajuts poden ser sol·licitats directament per les persones interessades, pels seus familiars o pels ens locals, les associacions i les entitats encarregades d’organitzar o subvencionar el servei mitjançant el transport col·lectiu.

En cada cas, el Consell Comarcal assigna una quantitat a cada persona usuària per contribuir a finançar el cost del transport adaptat; l’import de l’ajut varia en funció del cost del transport i del nivell de renda de la persona beneficiària.

El termini per a la presentació de sol·licituds és l’1 d’octubre de 2021. Els ajuts es poden sol·licitar electrònicament des del portal de “Tràmits i gestions” del web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (apartat “Benestar Social”) o presencialment amb cita prèvia.

 

 

Darrera actualització: 16.09.2021 | 16:09